söndag 18 oktober 2009

Livet rullar på.

Har inte skrivit här på ett tag igen av den enkla anledningen att jag inte haft tid eller något roligt att skriva om.

Men veckan med barnen så händer det alltid roliga saker. Det är som alltid läxor och mycket skratt och bus.
Sedan är det så klart mycket hockey med. Det är träningar i stort sett varje dag och man är nog mer i ishallen än hemma ha ha.

Killarna utvecklas hela tiden och det är så kul att se dem behärska nya svåra saker hela tiden. De är lite olika som spelare och det tycker jag är intressant.
Lucas är en utpräglad forward som vill anfalla och mest håller till i anfallszon. Han är en extremt duktig skytt och behärskar alla olika skott redan. Bra speluppfattning och bra skridskoåkning även om han inte tar i för fullt jämt. Öser in mål och missar aldrig ett friläge.

Alexander är mer en center eller back. Han tycker det är viktigt att försvara det egna målet och hjälpa till i defensiven. Har bra speluppfattning även han men inte så vasst skott ännu. Slår mycket bra passningar och har alltid ett lugn då han har pucken trots mycket spelare i sin närhet. Kämpar alltid för fullt och hjälper sina lagkamrater. Är en mycket bra skridskoåkare redan och har lätt för att lära sig nya saker. Kämpar lite mer än brorsan men inte det där målsinnet.
Kul att de är bra på så olika saker och inte är exakt lika tycker jag.

I skolan går det bra för dem båda och de verkar gilla skolan och att lära sig nya saker hela tiden. Det är super viktigt för framtiden och det försöker jag få dem att förstå.

Kram Sami

Inga kommentarer: