söndag 18 oktober 2009

Turnering för Lucas.



Dagen efter Alex turnering var det dags igen för Lucas lag att spela turnering.
Även detta i Farsta ishall.
Tyvärr var det svårt att få ihop många lag just till denna dag men det vart en liten mini-turnering ändå.
Farsta spelade riktigt bra överlag tycker jag och man såg väldigt fina tendenser i spelet. Uppspelen sitter där de ska och att även passningspelet börjar sätta sig mer och mer. De flesta i laget tittar nu upp och försöker passa istället för att bara dribbla hela tiden.
Till slut hamnade man 3:a av 5 lag och det var ju klart godkänt det med även om man med lite tur hade kunnat få spela en final.

För Lucas var det en bra turnering där han i början fick lite tillsägelser av domaren att inte spela så hårt med kroppen. Då blev Lucas sur och fick sitta resten av den matchen men sedan då vi pratat med honom kom han igen på ett mycket bra sätt och gjorde massor av mål och även spelade riktigt bra hockey. Gjorde många fina passningar och kämpade på bra. Är ju svårt för honom att spela lite försiktigt då han oftast är lite större och längre än sina motståndare.
Efteråt var alla glada och nöjda och själv var man helt slut efter en hel helg i ishallen. Men självklart mycket glad och stolt över både Alexander och Lucas.

Kram Sami

Inga kommentarer: