söndag 7 september 2008

Djurgårds-dagen!

Igår lördag var det dags för den årliga Djurgårds dagen.
Det är då A-laget tränar och sedan umgås med alla supportrar och besökare. Man har först träning ute på den superfina anläggningen ute vid Kaknäs. Sedan spelar man matcher ihop med knattar och sedan umgås man och barn får autografer och chans att se sina idoler på nära håll och även prata med dem.
Det här är 3:e året som jag tar med mina barn dit och nu då de blivit lite större vågar de prata mer med spelarna. Tog som ni ser en hel del kort också.
Tyvärr var vädret inte på topp men annars är det en kanondag. Gillar den här öppenheten spelarna har och att de verkligen bjuder lite på sig själva.
Annars är det tyvärr rätt vanligt att idrottstjärnor som tjänar stora pengar på sin idrott tappar fotfästet och inte har kvar fötterna på jorden. Men inom djurgården är alla spelare och ledare hur trevliga som helst. De tar sig tid och pratar med alla och skriver så pennorna glöder. Mina killar var spända inför den här dagen och speciellt att få träffa 2 av sina stora idoler S.Rajalakso och J.Tauer. Vet inte varför de har just dem som idoler men kan bero på frisyrerna haha...Mina grabbar klipper sin inte längre...ska ha lika långt hår som dessa båda spelare.
Efter vi gått runt å pratat med alla spelare och barnen fått sina autografer började regnet vräka ner så vi beslöt oss för att åka hem. Som tur var så var det uppehåll under själva träningen och 1 timme efter så vi hann med det viktigaste.
Stort tack till alla trevliga ledare och spelare. Den här dagen är viktig för alla unga fans.
Man bygger upp en bra relation till framtida fans som skall stötta och bära fram laget till nya segrar. Tycker att vissa idrotter och lag bör ta efter detta fina beteende. Kul och se den goda stämningen som råder där ute på Kaknäs.
På återseende snart igen där ute// Sami

Inga kommentarer: