måndag 10 augusti 2009

Mer om Lucas hockeyläger.


Som jag skrivit om innan har Lucas deltagit på Djurgårdens sommar hockeyläger för sin årskull som är -00.
Ett mycket proffsigt och väl genomfört läger med mycket bra ledare och folk runt allt.
Det har varit många ispass men även fys och teori. Till en början tyckte inte Lucas om teoripassen men jag förklarade att man måste lyssna och ta till sig de råd man kan få gällande kost, sömn och träning. Sedan har de även gått igenom kamratskap och hur man uppför sig både på och utanför plan.

Så Lucas ändrade sig om teorin ju fler pass han hade. Ispassen innehöll allt från mycket skridskoåkning till skott eller passningar. Han har knappt velat åka hem på kvällarna och verkligen älskade denna vecka på is.

De fick även träffa Djurgårdens elitseriespelare vid ett flertal tillfällen och se hur de har det. Se deras omklädningsrum, deras gym och även ställa massor av frågor till spelarna.
Tycker det är hur bra som helst att spelarna ställer upp och ger lite av sin tid till dessa unga spelare. För de drömmer ju alla om att en dag själva bli elitseriespelare.

Enligt Lucas har detta varit den bästa veckan på hela sommaren och trots han nyss haft 6 långa dagar med massor av träningar längtar han redan till första ispasset med sitt lag Foc Farsta Team-00.
Ett litet tips är att om ni har vägarna förbi så sväng in till Farsta ishall och kika på Team-00. Ett väldigt bra lag med härliga killar som alltid spelar en offensiv hockey med många mål.

Ciao Sami

Inga kommentarer: