söndag 23 november 2008

Helgen som snart är slut!


Då har ännu en barnvecka tagit slut. Ibland känns det som de bara kommer in och vänder i dörren. Men de har varit här 1 vecka nu. Känns som alltid extra tomt just på Söndagskvällen då de åkt till sin mamma.
Skola och hockeyträningar har präglat vardagarna. Nu i helgen började vi med tacos i fredags och sedan såg vi på Idol. Är ett bra program nu när det är de som vill bli artister som är kvar. Kevin är ju bäst men han är å andra sidan redan artist så därför hoppas jag någon annan vinner för Idol ska ju upptäcka nya okända förmågor, höll på Anna men tyvärr åkte hon ut. Kan inte förstå hur J. Palm kan få vara kvar. Sjunger uruselt och är tråkig att titta på.

Lördag så begav vi oss ut till Älta där Lucas spelade innebandy match. Matchen spelades på helplan och var riktigt underhållande. Bra spel och många mål. Lucas kämpade på bra och gjorde 2 mål varav det ena var riktigt snyggt. Mitt på plan slog han en tunnel på en av motståndarna för att sedan sätta bollen stenhård i nättaket. Matchen slutade med en komfortabel 8-0 vinst för Farsta Sharks. Sedan åkte vi hemåt När vi kom hem var vi ganska trötta så vi åt lite mat och sedan myste vi i soffan. Dock var vi tvungna att gå och lägga oss tidigt för idag Söndag var det väckning redan kl.06.00. Så är det när ens barn spelar hockey..haha. Upp i gryningen för match för Lucas mot Hanviken. Matchen var väldigt jämn och spännande. Foc Farsta var inte lika bra som tidigare matcher men man vann ändå med 7-2. Lucas gjorde 1 mål idag och kämpade på bra. Sedan hem för lunch. Hemma en stund och vilade oss. Sedan till ny ishall. Denna gång till Farsta ishall för då hade Alexander träning. Han är så duktig. Villig att lära sig och man ser hur han tar i och kämpar. Är väldigt kul att så många är med i hockeyskolan. Efter träningen hem i snöstormen för att laga middag. Sedan han vi se Stjärnor på is innan barnens mamma kom och hämtade dem.
Så nu är det så där tyst och tomt hemma.
Men en underbar vecka har det varit. Nu ska jag hänga lite tvätt för att sedan lägga mig och läsa.
Ska bli spännande att se om man lyckas ta sig till jobbet i tid imorgon, brukar ju räcka med lite snö så fallerar hela kollektiv trafiken.
Har skrivit halva mitt inlägg om fotbolls säsongen så jag hoppas den kan publiceras på tisdag.
Sov gott.
Kram Sami

Inga kommentarer: