fredag 7 november 2008

Färjan!

Som jag skrev i inlägget innan är Färjan årets dokusåpa...Den har ju allt. Sköna människor...underbart filmat å sen är det kul att se hur livet är på båten man åkt med några gånger.

Att kryssa är en riktigt rolig resa som man bör göra. Det finns god mat, bra shopping (billig sprit) och bra ställen att ha trevligt på. Det är alltid trevliga människor och fördelen att åka på en kryssning är att inga vänner försvinner som det annars blir om man går ut på stan och så slipper man alla köer.

Färjan ja....Viking Cinderella är nog den bästa båten om man vill ha bra nöje och mycket hålligång. Båten är lagom stor och man hittar överallt. Hytterna är som på alla båtar rätt små men man får lätt plats 4 st. Maten är bra men man bör undvika buffén om man vill äta extra gott.

Har längtar efter denna serie då det som sagt är kul att följa personalen som alltid jobbar på denna båt. Man måste nog vara lite speciell om man väljer detta yrke.

De flesta verkar vara riktigt sköna personer men självklart har man fått sina personliga favoriter.

Jag tycker för det första att Per Nyberg är hur skön som helst. Kille är ju en exakt kopia av killen i Torsk på Tallin som klistar upp hans å hennes på toan innan han åker iväg...Han som säger "det är ju jag nr.5" som Robert Gustavsson spelar. Per pratar likadant och är en kopia som sagt haha..skrattar så jag gråter varje gång.....

Den andre favoriten är ju Håkan Hallin. Alltså bartendern. Han har ju varit med i Baren för några år sedan och även jobbat på Kickis bar å café Den mannen måste man också bara gilla. Han har nu pratat i 5 avsnitt och fortfarande inte kommit fram till punkt haha. Han bara pratar på och mitt i en mening börjar han prata om något nytt. Hur kul som helst.

Så har du inte sett detta program har du verkligen missat något.

Måste boka in en ny resa snart..någon som är sugen på att åka med?

Nu är det fredag igen och ikväll blir det lugnt framför tv´n..Ska se Idol och ikväll kanske det äntligen är dags för en kille att åka ut..och då tänker jag inte nödvändigtvis på Lars...
Den som tittar få se...

Dags att ta tag i bloggandet och försöka skriva mer frekvent..är svårt då det inte alltid händer något men skall verkligen försöka..

Ha en riktigt mysig kväll där ute...
Kram Sami

Inga kommentarer: