söndag 29 november 2009

Förra helgen.

Förra helgen då det var barnvecka blev det som alltid denna årstid massor av hockey.
Man får gå upp lika tidigt som vardagar då de oftast tränar eller spelar matcher tidigt på morgonen.
Så också denna helg.
Lördag var det träning först för Alexander mellan 8-9 så klockan ringde redan vid 0645. Men när man väl har kommit upp och så är det ju bara hur roligt som helst.
Trivs med livet som hockey pappa och alla träningar och matcher. Man tillbringar nog bra många timmar i ishallar runt om i Sthlm.
Efter träningen åkte vi hem och tog det ganska lugnt. Var och handlade och lite ärrenden för att sedan äta en god middag och mysa i soffan på kvällen. I säng ganska tidigt för Söndag var det hockey igen.

Upp lika tidigt för att först skjutsa Lucas till hans träning mellan 8-9 och efter att vi lämnat av honom i ishallen åkte jag och Alexander vidare mot Björkängshallen där det väntade 2 matcher. Kul att Alex lag har kommit igång med seriespelet nu med. Lucas fick efter sin träning skjuts av en i laget som också har en lillebror som spelar i Alexanders lag så det är ju himla bra.
Matcherna för Alexanders lag gick inte super bra, det blev förlust i båda matcherna mot Huddinge men alla killarna kämpade på bra och första året är ju till stor den en lärotid och dessutom är de flesta i Foc Farsta Team-01 födda ett år senare alltså 02 så därför är det extra svårt just nu. Men viktigast är att de har roligt och trots 2 storförluster så var killarna glada ändå att spela matcher.

Efter alla hockey åkte vi hem och killarna spelade lite tv-spel medans jag tvättade och pysslade här hemma.
På kvällen lämnade jag barnen till deras mamma som vanligt. Kvällen blev ganska tyst och tom och jag halvsov i soffan framför tv´n.

En väldigt rolig helg blev det.

Kram Sami

Inga kommentarer: