fredag 5 juni 2009

Fredagsmys.




Idag Fredag har det varit växlande väder kan man lugnt säga. Vaknade till regn och rusk och väldigt kallt men sedan på eftermiddagen sprack molnen plötsligt upp och solen tittade fram. Då värmde solen och man blev om möjligt ännu gladare. Även om det är svårt att vara mer glad än jag är.

Fredag innebär mys och det verkar ju alla ha i detta avlånga märkliga land som vi kallar Sverige. Fredagsmys reklamen är för övrigt klockren. Gillar den skarpt. Så även här alltså och idag blev det barnens stora favorit tacos. Det kan man ju aldrig tröttna på. Så himla gott och faktiskt inte så onyttigt heller. Så vi åt en lång mysig middag och faran med tacos är ju att det är så fruktansvärt gott så ikväll har jag säkert gått upp 5 kg ha ha.
Efter middagen var vi alla så proppmätta så vi satt i soffan och jäste en bra stund. Men döm om min förvåning när Talang skulle avnjutas på TV ville barnen ha glass. Hur de får i sig allt är en gåta. Men klart barnen fick glass.

Nu sover barnen sött och jag passar på att skriva här lite. Det är roligt att skriva och har faktiskt planer på att försöka skriva något längre inom en snar framtid.

Hoppas alla där ute har fredagsmys för det har vi haft/har här hemma.
Kram Sami

Inga kommentarer: