tisdag 30 juni 2009

Vilket väder!

Vad säger man. Här har man gått igenom en lång och mörk vinter och efter några underbara veckor i maj så trodde man att sommaren skulle bli dålig men nu bara ler man.
Det är ju som att vara utomlands i typ Grekland. Det är strålande sol och tryckande hetta. Det är även så där härligt varmt sent in på kvällen och iallafall jag får en känsla av att vara i ett land runt medelhavet men ändå är vi i gamla svedala.
Är underbart med värme och sol och det kan man aldrig få för mycket av. Så passa på att njut för det går rätt fort tills man måste klä på sig för att slippa frysa.

Ta med vänner ut på någon härlig äng eller en klippa vid vattnet. Ta med en picknick korg och ett gott vin och bara njut av sommaren. Den är här nu och passar man inte på så går den snart förbi.

Ett tips är att promenera runt vår vackra huvudstad vid vattnet. Det blir inte mycket vackrare än så här. Stockholm är magiskt vackert och speciellt på sommaren. Man tar ju så mycket för givet och blir hemma blind men våran huvudstad är den vackraste staden i världen. Ta en sakta promend från slussen in mot stan längs vattnet och ni förstår vad jag pratar om.

Återigen, njut av värmen och sommaren.
Var rädd om de du håller kär.

Kram Sami

Inga kommentarer: