lördag 9 maj 2009

Återkoll med Lucas finger.


I Torsdags var vi på sjukhuset för att röntga och prata med Lucas läkare om hans brutna lillfinger.
Man gör alltid en koll efter c.a en vecka så de ser att fingret läker som det ska. Och som tur var så ser allt jättebra ut så de slapp lägga om fingret eller byta gips. Vi var där hela förmiddagen och det var bara efter de röntgat fingret som vi fick vänta på bilderna. Annars gick allt väldigt smidigt och fort.

Så Lucas var väldigt glad efteråt för han var lite orolig att fingret inte skulle ha läkt som det ska och då få ha gips längre tid än de 3 veckor han nu skall ha på gipset.

Det är ju inte helt lätt att plötsligt tvingas ha ena handen i gips men Lucas klarar av det mesta själv och gnäller inte.
Så efter vi var klara på sjukhuset åkte vi in till Globen där vi köpte present. Lucas är nämligen bjuden på kalas imorgon Fredag hos sin kompis Sebastian som fyller 9 år. Vi passade även på att äta lunch i Globen.

På vägen hem ville Lucas åka till sportaffären i Hagsätra och kolla om de fått in några nya hockey saker så det gjorde vi.
Har ju lovat honom nya skridskor till hösten men de han vill ha har inte kommit ännu. De får in nytt varje sommar så vi väntar till senare och jag har inte råd nu heller ändå.

På eftermiddagen efter vi hämtat Alex i skolan så var de ute en stund på gården och lekte medans jag fixade middag och tvätt.

Ännu en dag till handlingarna.
Kram Sami

Inga kommentarer: