onsdag 27 maj 2009

Skön seger.

Äntligen fick då mitt kära Djurgården vinna igen.
Det vart en rättvis seger med 1-0 mot Häcken hemma på Stockholms Stadion. Och även om det inte var världens bästa fotboll så kämpade man mer och visade mer vilja än tidigare under säsongen. Det var ändå ett steg i rätt riktning för oavsett om man har stort tålamod eller inte så behöver man segrar och få ett kvitto på att man förbättrar sig. Inför denna match hade man gått tillbaka till att spela ett 4-4-2 spel och många hävdar att det är så Djurgården skall spela men jag tycker det ställs en övertro på dessa sifferkombinationer i Sverige. För har man inte kvalitet i spelarna på plan så gör inte någon skillnad hur man formerar laget.
Faktum kvarstår att Djurgården inte har tillräckligt bra spelare i sitt lag för att vara bättre än sin placering i Allsvenskan och en tabell ljuger aldrig.

Ändå var det fantastiskt härligt att vi äntligen fick vinna och få 3 mycket nödvändiga poäng. Ska inte göra någon sammanfattning av vår säsongen ännu då det återstår en ångestladdad sista match borta mot Örgryte. De har endast spelat in 1 poäng och det kan man väl ge sig fan på att de kommer att vinna just på Söndag.
Men jag hoppas att Djurgården kan vinna då och ta ytterligare en seger för förlorar de mot Örgryte har man inget i en Allsvenska att göra.
Så en sammanfattning av vår säsongen kommer på söndag.

Idag njuter vi åt segern. Det satt riktigt fint.

Ciao Sami

Inga kommentarer: