söndag 26 april 2009

Lördags shopping.


Igår lördag åkte vi till IKEA för att kolla in en ny säng till Lucas. Har ju kollat in en loftsäng till honom så man kan ha ett skrivbord under. Har inte hittat något riktigt bra så vi tänkte att ev. kan det finnas något på IKEA.

Tycker det är viktigt att barnen får tycka till om sitt rum och komma med förslag. Alexander ville leka i lekrummet så efter att vi ätit lunch lämnade vi honom där. Lucas ville följa med och kolla om vi hittade någon säng så vi gick igenom hela stället och hittade en säng som vi tror kommer passa utmärkt till deras rum.

Har inte köpt den ännu men ska göra det snart. Då blir det perfekt när de får varsitt skrivbord och kan hålla skilja lite mer på sina egna saker och papper.
Även viktigt att Lucas kan sitta och göra sina läxor i lugn och ro.

Efter det tog vi vägen förbi Skärholmens centrum för att köpa skor till killarna. Det vart 2 par skor till Alexander och 1 par till Lucas. De ville byta skor redan i butiken men jag tyckte de kunde åka i de skor de redan hade på sig och så fick det bli.
Vi tog en glass i solen och sedan åkte vi hem.

Såg Robinson sedan på kvällen innan barnen somnade rätt fort. Jag såg Rocky Balboa på burken och hade en helt ok kväll i soffan. Skönt att ta det lugnt på kvällarna.

Somnade rätt sent för jag fastnade återigen i boken jag läser.

Ciao Sami

Inga kommentarer: